След тази гола фотосесия Меган Фокс идва в България

12 октомври 2021 | 10:09
4225
3
снимки: Getty Images
3

Меган Фокс и половинката ѝ Машин Гън Кели решиха да позират за доста провокативна фотосесия за британското издание на сп. GQ.

35-годишната актриса е чисто гола на корицата на списанието, “облечена” единствено с кобур за пистолет. 31-годишният ѝ спътник в живота пък е с доста изненадващ стайлинг, който включва дори ботуши над коляното.

Авторката на откровеното интервю пък сравнява двойката с Мортиша и Гомес Адамс или пък с Памела Андерсън и Томи Лий Джоунс.

“Имаме много интензивна връзка. Душите ни са я избрали, за да можем изцяло да се изправим лице в лице с нашите сенки, да се изправим пред наши черти, за които не сме искали да знаем, които сме се опитвали да скрием. Във връзката ни има и светлина, но понякога отиваме в ада заедно” - разказва Фокс.

“Екстаз и агония едновременно … не искам хората да си мислят, че при нас има нещо перфектно. Неслучайно казах, че това е най-зловещата приказка” - допълва Машин Гън Кели.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British GQ (@britishgq)


В интервюто си музикантът дори споделя, че е бил готов да умре преди да срещне Меган Фокс.

“Боли ме душата от факта, че загубих 30 години от живота си без да имам никакви желания. Щях да умра, бях добре, казах си - имам музиката си, дъщеря ми е най-доброто мое продължение и ще се справи по-добре от мен, виждал съм много неща, така че съм окей да си тръгна” - разкрива той.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British GQ (@britishgq)


Меган Фокс и Машин Гън Кели се срещнаха докато актрисата все още имаше връзка с бившата си половинка Брайън Остин Грийн. Двамата има три момчета - Джърни, Боди и Ноа. Машин Гън Кели пък има 13-годишна дъщеря от предишна своя връзка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British GQ (@britishgq)


В края на октомври се очаква Меган да пристигне в България за снимките на „Непобедимите 4“. Фокс е сред новите имена в известния франчайз на Силвестър Сталоун, а във филмовите среди се заговори, че неин партньор на екрана ще бъде Джейсън Стейтъм.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)


През уикенда пък актрисата дебютира нова визия, която включва руса коса и разкри, че трансформацията е за друг неин проект, който носи името „Джони и Клайд“.

“Ето как изглежда дъщерята на дявола” - написа Меган към поста.

Още по темата

Коментари

3 Бочко
  14 октомври 2021 | 08:34 отговор
 

Тия двамата са в някаква сатанинска секта, като ги гледам и са големи друсалки, друсат здраво

 
2
  13 октомври 2021 | 14:10 отговор
 

Тоя мислех, че е млад за дете на 13г.

 
1 АЗ
  12 октомври 2021 | 14:40 отговор
 

Дали този музикант не живее в свой илюзорен свят, пълен с демони, чудовища и кой знае още какво ? - А тя му играе Принцесата, влюбена в Звяра?

 

Добави Коментар

Най-четени