SMS от новото гадже на Ким Кардашиян към Кание Уест: В леглото съм с жена ти (снимка)

14 март 2022 | 14:56
3622
2
снимки: Instagram, Getty Images
2

Пийт Дейвидсън, новата любов на разведената Ким Кардашиян, за пръв път отговори на десетките нападки на Кание Уест в мрежата. Откакто светът научи за връзката между комика и бившата съпруга на рапъра, той буквално полудя и заля социалните мрежи с всякакви колажи, нападки, подигравки и дори заплахи към Пийт.

Комикът досега запазваше мълчание и единствено е отговарял на Кание на лични съобщения с молба двамата да се помирят и дори да бъдат приятели. Уест обаче е твърдо решен да си върне Ким и мисълта, че Пийт я е отмъкнал, сякаш го вбесява. Ето защо, след като е станало ясно, че рапърът няма да промени отношението си, гаджето на Ким реши да му отвърне подобаващо с изречението "В леглото съм с жена ти", придружено от пикантно селфи от спалнята: 

Оказва се обаче, че откровението на Пийт е било провокирано от въпрос на Кание. Дейвидсън е започнал чата със следното съобщение:

"Може ли да се успокоиш за малко? Не може да продължава повече така. Ким е най-добрата майка, която съм срещал някога. Всичко, което прави за децата ви е просто невероятно, а ти си истински късметлия, че точно тя е майка на децата ти. Реших, че не мога да ти позволя да продължаваш да се държиш с нас по този начин и няма да мълча повече. По дяволите, порасни!"

На това съобщение Кание е попитал къде е Пийт сега, което провокирало комика да каже болезненото за рапъра изречение: "В леглото с жена ти". 

Макар и желанието на Дейвидсън да е било помиряване, разговорът му с Кание продължава в агресивна посока и заплахи за физическа саморазправа. 

Четете още: Eто кого е изместил Виктор за главната роля в 'Ергенът'!

Още по темата

Коментари

2 Mike Manning
  25 юни 2022 | 12:42 отговор
 

ТРЯБВА ДА СЕ ПРОЧЕТЕ: Казвам се Майк. Искам всички тук да ми помогнат да благодаря на д-р Ogundele за добрата му работа, този човек е страхотен магистър, който върна жена ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия, след като съпругата ми замина за друг мъж за 7 години. Но д-р Огунделе я върна за мен, сега сме заедно и сме щастливи. Ако някой тук има нужда от някаква помощ, съветвам ви да се свържете с д-р Ogundele на неговия WhatsApp или Viber: +27638836445. Д-р Огунделе е човек на думите си.

 
1 Anna Bush
  08 юни 2022 | 03:03 отговор
 

Името ми е Анна Сърцето ми беше разбито. Никога не съм вярвал, че ще си върна любовника отново, до миналата седмица, когато видях данните за контакт на д-р Огунделе и той върна любовника ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия. Той е надежден за честен човек, свържете се с заклинателя чрез WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Толкова съм щастлив, че си върна любовника.

 

Добави Коментар

Най-четени