Смях в залата: Живия Кен се щракна по прозрачен халат (снимки)

Неотдавна 37-годишният Родриго Алвес, когото цял свят познава с прозвището Живия Кен, се подложи на операция за смяна на пола и се превърна в Барби.

Процедурата, която е струвала на ексцентричния Родриго над 30 хил. лв., е продължила повече от 6 часа. Според Живия Кен (упс! Барби) обаче всеки час напълно си е заслужавал и нищо не може да му попречи по пътя към щастието и перфектната визия.

View post on Instagram
 

Днес Алвес демонстрира новия си външен вид с гордост в Инстаграм, като усилено подчертава женствените форми, които е придобил след множеството корекции. Наскоро той сподели кадър по прозрачен халат, но вместо похвали, по-голямата част от последователите му са се отнесли негативно и с насмешка към смелостта му. Някои от потребителите в мрежата са изразили дори притеснение, а някои са споделили, че силно се надяват визията му на снимките да е плод на фотошоп. Други директно му задават въпроса зашо издевателства над тялото си, но очевидно той съвсем не споделя мнението им.

View post on Instagram
 

Всъщност Родриго, който вече използва името Джесика, е готов дори отново да легне под ножа за още "подобрения", но не разяснява точно какви корекции обмисля.

Четете още: Андреа избухна с признание за Кобрата - заедно ли са?