Смях в залата: Живия Кен се щракна по прозрачен халат (снимки)

30 март 2021 | 11:06
18046
3
снимки: Instagram
3

Неотдавна 37-годишният Родриго Алвес, когото цял свят познава с прозвището Живия Кен, се подложи на операция за смяна на пола и се превърна в Барби.

Процедурата, която е струвала на ексцентричния Родриго над 30 хил. лв., е продължила повече от 6 часа. Според Живия Кен (упс! Барби) обаче всеки час напълно си е заслужавал и нищо не може да му попречи по пътя към щастието и перфектната визия. 

Днес Алвес демонстрира новия си външен вид с гордост в Инстаграм, като усилено подчертава женствените форми, които е придобил след множеството корекции. Наскоро той сподели кадър по прозрачен халат, но вместо похвали, по-голямата част от последователите му са се отнесли негативно и с насмешка към смелостта му. Някои от потребителите в мрежата са изразили дори притеснение, а някои са споделили, че силно се надяват визията му на снимките да е плод на фотошоп. Други директно му задават въпроса зашо издевателства над тялото си, но очевидно той съвсем не споделя мнението им.

Всъщност Родриго, който вече използва името Джесика, е готов дори отново да легне под ножа за още "подобрения", но не разяснява точно какви корекции обмисля.

Четете още: Андреа избухна с признание за Кобрата - заедно ли са?


Още по темата

Коментари

3 Краси
  21 август 2021 | 08:12 отговор
 

Неадекватен психар,долен и прос!

 
2 Хойо
  21 август 2021 | 02:14 отговор
 

Урут

 
1
  01 април 2021 | 16:09 отговор
 

НЕ Е ЛИ ТОВА ВАНЯ ЧЕРВЕНКОВА?

 

Добави Коментар

Най-четени