Снахата на Халваджиян подпали мрежата със секси снимки

По-наблюдателните зрители на шоуто "Като две капки вода" със сигурност забелязаха отсъствието на едно от най-обичаните от камерите лица сред публиката във вчерашния епизод на предаването. Става дума за снахата на продуцента Маги Халваджиян - танцьорката Алекс, която е хореограф и ментор във формата.

View post on Instagram
 


Атрактивната блондинка с множеството плитки в косата разпуска в Египет. Оттам бившата адреналинка публикува на профила си в Инстаграм горещи снимки, които подпалиха мрежата и развълнуваха мъжките мераци.

"Баси секси мадамата", "Красива", "Завиждам на фигурата", гласят част от окемнатирете под снимка, на която Енева позира по секси жълти бански на фона на басейн.

View post on Instagram
 


Майката на две деца събира тен в страната на пирамидите в компанията на бащата на хлапетата - оператора Бебо Халваджиян.

View post on Instagram
 

Един от кадрите ясно показва колко много двамата се наслаждавата на близостта си, а друг трогва с майчината прегръдка, с която Алекс е обвила по-големото си дете - сина си Еди.

View post on Instagram
 


Причина да не стъпи в студиото на шоуто миналата година беше коронавирусът. Тази обаче успяхме да я видим доста пъти как посвещава участниците в някои изкусни тънкости на танцовото изкуство. С наближаването на великденските празници Алекс явно е решила, че има нужда от отмора, а и другият понеделник Капки няма да има.

Вместо на Малдивите обаче, където семейството на продуцента обича често да разпуска, този път за своя празничен отдих то е заложило на по-близка и свободна за пътуване дестинация като Египет.

View post on Instagram
 


Четете още: Леле! Какво се случва с лицето на Кейт Мидълтън?