Автор
Woman.bg

Снимат документален филм за българското Барби

Кой не е чувал за българското Барби? Андреа Иванова е само на 22, но има шокиращ брой корекции по себе си. И въпреки че е известна единствено със стряскащия си вид, тя е меко казано самоуверена.

Една от главните причини за завидното самочувствие на русокосата дама несъмнено е медийният интерес към нея. Тя с гордост споделя, че славата ѝ е стигнала чак до Китай и е канена в не едно или две чуждестранни риалити предавания. Най-новата вест около нея пък е, че в София ще пристигне екип от Германия, специално за да заснеме документален филм за нея. Чудо ли бе да го опишеш?

Андреа, която е родом от Бургас, сподели и как е посрещнала 22-рия си рожден ден, който бе в събота. Също така не пропусна да отбележи и че си е подарила поредната процедура с хиалурон по случай празника. Ако трябва да бъдем точни, това е било 17-тото ѝ инжектиране в устните. За да отпразнува подобаващо специалния си ден, Андреа събрала приятелите си в столична механа в култовия Студентски град, а след това купонът продължил до сутринта в дискотека. Както се казва – класика в жанра.

В момента българското Барби се е посветило изцяло на ученето в СУ, където следва „Немска филология“. Финансово тя е изцяло зависима от родителите си, тъй като все още не работи, но за сметка на това е твърдо решена, когато завърши, да пристъпи към тежката артилерия, а именно да си сложи силикон.

Четете още: Мария ядоса фенове с визията на дъщеря си!