Софи Маринова не си позволява да коментира личния си живот публично, особено когато става дума за случващото ѝ се на любовния фронт. Перлата на попфолка не отрича и не потвърждава слуховете за раздяла с любимия ѝ Гринго, въпреки че пиар-ът ѝ Тодореско категорично заяви, че между Софка и любимия ѝ няма никакви проблеми, а още повече раздяла.

Едно обаче е сигурно - Маринова сякаш сияе от щастие и самата тя го потвърди с думите:

View post on Instagram
 

„От десетина дни съм много щастлива и радостна заради „Злато мое“. Песента е гръцка, по музика на Ставрос, на когото се обадихме, взехме правата, всичко е точно. Като пуснахме песента и няколко дни по-късно имаше над 1 милион гледания. Текстът на песента е на Дони Василева, с която работим от много време“.

Твърди се, че Софи и Гринго са разделени от близо месец, но дали това наистина е така, само можем да гадаем. Но ако е факт, то трябва да признаем, че без Гринго, певицата сякаш сияе от радост.

Тя добави още, че покрай пандемията е започнала да се страхува от живота и все още не може да представи новата си песен никъде, заради постоянно променящите се мерки и новите заповеди. Но престоят у дома определено я подтикнал да започне да прави нова музика, а това несъмнено радва феновете ѝ.

View post on Instagram
 

Четете още: Веско Маринов дава любовни съвети на Криско? (снимка)