Софи Маринова би шута на Гринго

23 септември 2021 | 13:05
6631
3
снимки: Instagram
3

Софи Маринова и Гринго са разделини? Това е въпросът, който феновете на певицата се питат през последните дни с неприкрита радост. 

Слуховете, че двамата вече не са заедно се появиха, след като Софи започна да се появява на събития без Гринго, а той изглежда вече е в Германия, където живееше преди запознанството си с Маринова. От публикациите му в социалните мрежи се вижда, че е в чужбина и надписите около него са на немски език. Ето защо по-наблюдателните заключиха, че се е завърнал в Берлин и вероятно връзката му със Софи е приключила.

Тя от своя страна се появи на рождения ден на дъщерята на Преслава, Паола, единствено със сина си Лоренцо, а от Гринго е нямало и следа. Освен това, двамата вече не се следват в социалните мрежи. 

Феновете на хитовата изпълнителка не крият радостта си от евентуалната им раздяла, тъй като двамата от дълго време имаха сериозни проблеми. 

Четете още: Сашо Кадиев се премести с новото гадже и се случи нещо страшно

Още по темата

Коментари

3 Име
  26 септември 2021 | 16:34 отговор
 

Тая циганка, набедена за певица, прилича на кукла на вентрилокрист излязла от някой филм на ужасите.

 
2 Иван
  26 септември 2021 | 08:17 отговор
 

Мен ще ме е страх, ако попадна между такива хора. Няма да знам кой ще ме набие - Софи или Гринго, или може би абат Лоренцо :)))

 
1
  23 септември 2021 | 18:29 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени