Автор
Woman.bg

Софи Маринова и Гринго вдигат сватба, кумата е...

Софи Маринова и нейният любим - Гринго, вече обявиха датата на сватбата. Двамата ще си кажат "Да" на 24 март, съобщиха в "Папараци".

Кумовете на младоженците ще са певицата Преслава и нейният приятел Павел.

„Претърпях една операция и трябваше да се пазя, но сега всичко е наред и дай Боже да си имаме бебенце тая година“, сподели в ефир мечтата си отново да е майка.
За пръв път Софи проговори и какво й е било, когато Гринго е бил в ареста. „Не ми беше лесно. Чувах разни неща, непрекъснато ходех сама по участия, всеки ми говореше нещо, изнервях се и си го изкарвах на него. Абе всяка жена си е малко змия“, през смях заяви Маринова. В предаването тя сподели и че когато за пръв път са я пуснали да види Гринго, двамата са плакали дълго време. „Имаше стъкло и телефон. И двамата плачем, никой не вдига телефона да говори. После Гринго ми каза да се успокоя и да вдигна слушалката. Ама пак не си говорехме много, просто стояхме и си се глкедахме така“, спомня си още от неприятния период на раздяла Софи.

Софи и Гринго се познават от няколко години, а връзката им е все така бурна, както в първия ден, твърди Маринова.

Изпълнителката мечтае за поне още едно дете. Тя има един син - Лоренцо, който е от предишна нейна връзка. Сега Софи иска да дари с дете и Гринго, като самата тя неведнъж е казвала, че много обича децата и те са богатство.