Софи Маринова най-после призна за какво харчи най-много

29 януари 2023 | 12:48
13262
2
Снимки: Instagram
2

Не е тайна, че една от най-известните фолкаджийки Софи Маринова взима най-високите хонорари за нейния бранш. Колежките и обаче винаги са били в недоумение къде потъват всички тези постъпления поради факта, че Маринова все още си няма собствено жилище.

Дойде денят , в който Софи най-после си призна за какво харчи най-много. Заради нейното шантаво хоби певицата не може да спести никакви пари.

Оказа се, че голяма част от хонорарите ѝ отиват за луксозни возила. Фолк дивата не обича високите скорости и предпочита комфортните автомобили пред бързите.


Повечето фолк изпълнители прекарват голяма част от времето си в своите автомобили и те са като втори дом за тях. На въпроса кое е най-интересното нещо, което задължително има в колата си, Софи Маринова отговори: „Колата ми е много празна! Виждам много колеги носят костюми, парфюми, всичко. Защото там живеем. Аз обаче си тръгвам от вкъщи облечена, гримирана. В колата имам чадър само. Ако вали, да сляза с чадър. Имам и куфар и с тоалетни принадлежности, четка, паста за зъби. Но тоалети не нося! Защото обичам, като обикалям България и във всеки град си имам любим магазин, в който оставям целия си хонорар.“, предава Телеграф

Софи Маринова разказа, че първият автомобил, който си е купила, за да пътува по участия е бил Москвич. Возилото ѝ е създало много перипетии и съвсем скоро след като го взела, решила да го замени с чисто нова Лада.


"Първата ми кола беше Москвич 12-так. И като запуши и като се отвори капака, вода хвърчи. Много издънки имаше. После беше Лада и качих нивото. Може да звучи смешно, но преди 30 години Москвича си беше луксозна кола. Беше си супер! Парите винаги съм си ги давала за коли, защото аз там живея"– разказва развълнувано Софи.

 Четете още: Моден дизайнер ще се бори в "Сървайвър"

Още по темата

Коментари

2
  30 януари 2023 | 19:55 отговор
 

Да даде и някой лев за огледало. Че се стреснах като видях снимката...

 
1
  29 януари 2023 | 15:57 отговор
 

Цигански неволи...

 

Добави Коментар

Най-четени