Автор
Woman.bg

Софи Маринова отново с Гринго! Хубава работа, ама...

Софи Маринова и Гринго отново се събраха. Ромската перла публикува в профила си във Фейсбук снимки с бившия си съпруг Toдop Дaвидoв, пo-извecтeн кaтo Гpингo.

Под един от кадрите Софка написа: "Всяко семейство се кара, явно и ние сме били в такъв по-изнервен период. Заедно сме, обичаме се. Но моля медиите да ни оставят на спокойствие и да не наливат масло в огъня. Искам да си изживея любовта далеч от любопитните папараци.“


Решението на Софи да прости на любимия си предизвика вълна от негативни коментари:
„Софи, харесвам те, зная, че си влюбчива натура. Но тоя Гринко, пълен с анаболи да ти посяга... Не го разбирам. Ти имаш всичко, дете, слава, уважение. Той няма нищо - едно напомпано тяло. Ако е до секса и татусите, в много мъже можеш да намериш това. Не се унижавай. Уважавай себе си. А този мухльо го остави в историята.“ „За да не влезе в пандиза, Гринго пак взе да я омайва. Не мога да гледам мазната му и доволна физиономия.“

„След месец другата ръка под гипса... Това сме жените, влюбени-загубени.“ „Има жени мазохистки, ако не ги потупваш, не си им интересен. Не се учудвайте!“ - коментират възмутени фенове на певицата.

Припомняме ви, че Софи Маринова се разведе официално на 26 юни. Бракът бе прекратен с решение на съда в Етрополе. Причината за бързото разтрогване на брачния съюз било системното физическо посегателство на Гринго над Софи. Има предположения, че именно той е отговорен за счупването на ръката ѝ преди време.


След развода Софка се оплака, че бившият ѝ съпруг я заплашвал. "Гринго иска да ме убие! Страх ме е за живота ми. Постоянно ме заплашва. Казва ми, че ще ме застреля или ще ме залее с киселина. На Лоренцо говори, че ще остане без майка“, ожали се в интервю Софи Маринова.