Автор
Woman.bg

Софка: Гринго иска да ме убие! Той: Тя е люта циганка!

Сагата около Софи Маринова и Гринго продължава да се заплита.

Преди броени часове певицата заяви, че се страхува за живота си. Тя твърди, че причината са заплахи от страна на бившия ѝ любим.

"Гринго иска да ме убие! Страх ме е за живота ми. Постоянно ме заплашва. Казва ми, че ще ме застреля или ще ме залее с киселина. На Лоренцо говори, че ще остане без майка“, жалва се Софи Маринова пред в. "България Днес".

Експоловинката на ромския славей обаче отхвърли обвиненията и категорично заяви, че те са измислица, породена от емоционалността на Софка.



"Софка е люта циганка. Голям инат е. Сега ми е ядосана. Затова говори навсякъде, че съм я заплашвал с убийство и какво ли още не. Това е пълна лъжа. Тя още ме обича. Каза ми го наскоро даже. С нея се карахме от първия ден. Удрял съм я точно два пъти - малко след като се запознахме и преди година. Не съм ѝ чупил ръката. Това е поредната измислица. Удрял съм ѝ само шамари по лицето. Но, пак казвам, това беше много отдавна. Разделихме се, защото тя искаше да ме промени. Аз съм мъжкар. А бившите ѝ мъже не са такива. Софка искаше да властва над мен. Да ме превърне в чехъл. Но това няма как да се случи", обясни Тодор Давидов, както е истинското име на Гринго.

Междувременно Софи се оплаква, че бившият ѝ я следи и ходи по нейни участия. Тя дори мислела да извади ограничителна заповед срещу Гринго. Той, от своят страна, не отрича, че нарочно ходел в заведенията, където Маринова пее. Категоричен е обаче, че по никакъв начин не я тормозел. Просто тя му липсвала и искал да я види.

"Тя ще се върне при мен“, сигурен е Гринго.

View post on Instagram