Автор
Кристина Кирова

Спипаха го: Емрах Стораро показа как хвърчи бясно по пътищата, но после се случи това

Семейство Стораро и най-вече Тони и синовете му - Фики и Емрах са популярни с любовта си към спортните автомобили и високите скорости. Но докато Тони и Фики успяват да контролират страстта си или поне не публикуват в мрежата какви скорости развиват на пътя, Емрах не може да се похвали с този разум.

По-малкият син на попфолк звездата неведнъж е показвал как за секунди достига шеметна скорост и препуска бясно по улиците, като той едва дочака да получи шофьорска книжка, за да се качи на лъскаво, спортно, возило.

Последната изцепка на Емрах е как хвърчи по Околовръстното шосе с цели 174 км в час и тя бе документирана и публикувана в Тик Ток от самия него. Но след "хвалбата" му в мрежата, видеото бързо, бързо изчезна от онлайн пространството. Вероятно, за да няма проблеми с властите, след като медиите разгласиха за случилото се.

View post on Instagram
 

Кадрите в мрежата показваха как Емрах натиска газта на луксозната си кола, достигайки повече от 90 километра над законовото ограничение. Оказва се, че някакъв анонимен хейтър с друга марка автомобил се подиграл на неговите шофьорски умения и състезателните способности на новото му возило. В отговор Емрах го предизвика да се срещнат на Околовръстното, за да си премерят колите, но той така и не се появил, въпреки рейсърските си закани.

View post on Instagram
 


Емрах просто искал да докаже, че в гаража си има истински звяр. Така че това не му попречило да натисне газта. За щастие безразсъдството не е предизвикало поредния сериозен инцидент на Околовръстното.

Четете още: Поли на Джизъса разкри как се поддържа в топ форма