Спиращи дъха кадри: Цветелина Янева на екзотична почивка

27 февруари 2021 | 13:35
30867
11
Instagram
11

Цветелина Янева предпочита да държи личния си живот в тайна и рядко пуска кадри в своя профил в Instagram.

Съвсем наскоро тя качи няколко кадри от екзотичната си почивка, като отново предпочете да не споделя локацията, на която се е спряла.

По всичко личи, че и тя е последвала примера на голяма част от колежките си, които през последните месеци отпътуваха за по-топли дестинации.

Янева позира с бански и сламена шапка и набързо събра над 8000 лайка.

На друг фотос пък изпълнителката позира загадъчно на фона на морската шир, държейки в ръката си цвете.

 

 

Последният музикален проект на изпълнителката е от октомври, когато тя дебютира дуета си с Александър Робов, който носи названието “Минутите”. 

 

Още по темата

Коментари

1
  27 февруари 2021 | 13:54 отговор
 

Това момиче е целунато от Господ,красива,талантлива и с късмет,намери си богат мъж,който не само е богат,но е и луд по нея.А пръстените хич не са й лоши хахаахах дай Боже всекиму неиния късмет,ама надали има друга такава късметлийка.

 
 
321
27 февруари 2021 | 14:32

Мисирке, нейният мъж ли ти плати за този коментар? Луд бил по нея... :))) Смях. Този човек, ако мога така да го нарека, освен че е луд по парите и властта, не знам по какво друго може да е луд. Пропуснала си да напишеш и колко красив и елегантен е нейния мъж, и как освен, че е луд по нея, луд е и по тебе и по мене и по целия български народ и прави всичко по силите си ние да живеем по-добре. Безкористен, некорумпиран, нежен, и каквото добро се сети човек, само това може да каже за него... :))) Д*ба платените мисирки, д*ба.

 
28 февруари 2021 | 12:38

Да бе страшен късмет. Тя веднъж като го е взела, и да не го иска вече, не може да си помисли да си тръгне. А той освен с нея може да с колкото други иска, и ако му писне от нея може да я хвърли на боклука и ще си вземе и пръстените и всичко. Не е късмет това да те купят и да държат на каишка.

 
28 февруари 2021 | 16:47

Едва ли насила я е карал някой, пеенето е до време, тя може да си го харесва. Защо пък да не го и остави като не го иска, нищо не и пречи.

Добави Коментар

Най-четени