Според Алисия Николета е истинско бедствие

14 март 2011 | 12:22
30538
25
25

Алисия отрече слуховете, че последната й песен "Той не е за мен" е посветена на Николета Лозанова и Валери Божинов.

Тя категорично заявява, че никога не би пяла каквото и да било за пловдивчанката.

"Със сигурност не е посветена на Николета, както се пише. Тя не е смисълът на живота ми, няма да й посветя която и да е песен. Хайде стига сме обръщали внимание на жени, които спят с чужди мъже. Не мисля, че е страшна гордост да разделиш едно семейство и да отделиш детето от баща му, но тя точно това направи. Още по-грозното е, че даде гласност на глупостта си"
, казва певицата.Тя дори отива още по-далече като сравнява плеймейтката с разрушителното земетресение в Япония: "В момента Николета е като земетресението в Япония - пълна разруха. Ако Валери иска синът му да се гордее с него, не е зле вместо да дава глупави интервюта и снимчици, да заиграе футбол, да се сети, че е футболист, преди да изгуби тези си качества. Николета си постига целта, минава през всичко на всяка цена. Нейното влияние над Валери е пагубно", добавя Алисия.

Тя споделя и новата си страст, както и положителните емоции, които е изпитала през новата година: "2011 започна за мен по различен начин, сега се чувствам нужна, обичана и уважавана жена от мъжа, който е до мен в момента. Чувствам се много щастлива", призна бившата на Божинов.

Алисия още не е обявила официално връзката си с друг футболист и плейбой - вратарят на националния отбор Николай Михайлов. Макар двамата досега да не са потвърдили близките си отношения, вече на няколко пъти намекват за тях. "Всички знаем, че Ники Михайлов е много сладък, вижда се и с просто око. Той е невероятен човек, убеждавам се в това във всеки ден, в който го опознавам", разкрива блондинката. Източник: lifestyle.bg

Още по темата

Коментари

25 Лазаров
  01 април 2012 | 16:31 отговор
 

Николета не я коментирам, но тя поне ползва собственото си име.

 
24 Лазаров
  01 април 2012 | 16:30 отговор
 

Николета не я коментирам, но тя поне ползва собственото си име.

 
23 Everything
  07 септември 2011 | 20:52 отговор
 

И да,прави сте..наистина Алисия не си е показвала циците и там каквото казахте по списанията..тя го правеше от години по телевизията. Иначе 'показването' за което говорите го правят...хм..почти всички модели..доста жени са се снимали за плейбой..но предполагам,че Алисия е по-добра от тях с..това,че няма мъж и реве по телевизията.О,да,вече си има..бившия на Николета :)

 
22 Everything
  07 септември 2011 | 20:49 отговор
 

До Лиляна: Е,сигурно пък да си висока те прави задължително привлекателна, като стълб очарователна. А колкото до носа й..защо ли си мисля,че по-добре красиво и малко носле като на Николета от голям нос като на Алисия?Сигурно греша,сигурно клюновете са секси.

 
21 сандра
  07 юни 2011 | 23:23 отговор
 

оооооооооооооо писна ми само за тези кифли да чета николета и алисия,и двете са един дол дренки,размениха си партньорите и сега елате ни вижте,особенно тая кифла алисия не спря да ходи от телевизия на телевизия и да хленчи колко е нещастна.метна се на врата пак на футболист ама щото има парички

 
20 Julietta Krystewa
  29 май 2011 | 23:38 отговор
 

Alisiqq e mnogy p0 hubawa ii naistinna taqq pesen Alisiq-Toi ne e za men twa e taka t0q bojin0w ne e za neq t0i ne q zaslyjawa ! p0gledni gy samo k0lko e gr0zen i kaw d0len tip e ! ;)

 
19 TITO
  16 април 2011 | 23:29 отговор
 

KOFTI YSMIVKA IMA GROZNO IZLACVANE

 
18 лиляна
  12 април 2011 | 01:28 отговор
 

Ако Николета не се гримира,не лъска цици и задник ще е една кръгла нула /0/.Тя е един дребосък с едио ужасно късо /като че дялнато наполовин/носле,което е несъразмерно вместено м/у лъскавите от мазила и гримове бузки.

 
17
  29 март 2011 | 13:22 отговор
 

momi4eto nqma nikakva vina valeri q e tarsil

 
16
  16 март 2011 | 22:36 отговор
 

Истинско бедствие е като земетресението в Япония.Клати се здраво като японски небостъргач върху Тектонска плоча.:) / върху нещо друго/.

 

Добави Коментар

Най-четени