Автор
Роси Кацарова

Среща на сляпо е довела до годежа на Хари и Меган

Сватбата на Меган Маркъл и принц Хари ще бъде през май месец догодина в замъка Уиндзор, гласи официално съобщение от преди минути.

Вчера самите влюбени разкриха доста интересни подробности около връзката си. Оказва се, че среща на сляпо е довела до годежа между двамата.

Двойката сподели, че първата им среща е бил уредена от тяхна обща приятелка и те са отишли на уреченото място, без да са се виждали никога преди. Те заявиха, че не желаят да споменават името на виновника за тяхното запознанство, но пък споделиха други интригуващи детайли около взаимоотношенията си.

Хари разказа, че вечерта е минала прекрасно и двамата веднага са се разбрали да излязат отново. За съжаление обаче още след втората среща той е трябвало да замине за Африка. Това е означавало, че двамата нямало да могат да се видят седмици наред.

Но тъй като Хари е знаел, че е срещнал единствената, както сам разкри, той не е могъл да издържи да е дълго далеч от нея и й предложил да отиде при него в Ботсвана.

"Тя се съгласи и дойде при мен за пет дни, което беше наистина невероятно изживяване. Лежахме под звездите, бяхме само двамата и имахме възможността да бъдем себе си и наистина да се разкрием един пред друг", искрен е принцът.



Вчера официалното си поздравление към двойката отправиха Кейт и Уилям. Двамата не са засичани от медиите в компанията на Меган, но се предполага, че тя е прекарала време с тях, докато е била на Острова през изминалите месеци. Също така се появи информация, че в рамките на едно от гостуванията си на Хари актрисата се е запознала и с кралицата. Елизабет Втора е одобрила избора на внука си и му е дала своята благословия, без която според британските медии е нямало да се стигне до годежа.

Да поздравят годениците не пропуснаха и Мишел и Барак Обама.

"С Мишел имаме удоволствието да поздравим принц Хари и Меган Маркъл по случай годежа им. Желаем ви съвместен живот, изпълнен с радост и щастие", написа държавният глава в профила си в Twitter.