Автор
Весела Георгиева

Стана ясно кой е разделил Златка и Благой Георгиев

Благой Георгиев - Благо Джизъса, е разорен и изоставен от майката на детето си - Златка Райкова, пише „Уикенд”. Оказва се, че бившият футболист дължи огромни суми пари.

Проблемите на Благо с парите започват още с развода му с Есмер Омерова през 2018 г. Причината тогава са неговите постоянните забежки. Георгиев оставя на бившата си всичко, което е успял да спечели в Русия. Жертва и футболната си кариера. Надява се, че тук ще може да започне отначало.

View post on Instagram
 

За съжаление, връщайки се в България, Благо губи спортна форма и не успява да се реализира. Но пък печели нова любов - на плеймейтката Златка Райкова, която му роди син. Твърди се, че влюбената блондинка, проявява разбиране към проблемите на Джизъса и поема издръжката на семейството. С малки изключения, като участието във „ВИП Брадър”, доходите му не били големи. За разлика от разходите.

Дълго време Златка играе ролята на глава на семейството. Преди месец обаче се заговори, че двойката се е разделила. След почивката в Дубай. А след това Райкова даде интервю, в което е безкрайно откровена.

View post on Instagram
 

„Благой закъса жестоко заради страстта си по хазарта. Загубил е на комар близо 1 милион лева за последните 4 години. Това, съчетано с изневерите му, принуди Златка да му бие шута”, казват познати на разделената двойка. А блондинката не крие, че е отвратена от него. „Благой се оказа страшен боклук”, отсича Райкова, цитирана от Уикенд, която според близките й страшно съжалявала, че му е родила дете.