Половинката на Гала - Стефан, е катастрофирал преди дни. Избраникът на телевизионнта звезда шофирал по столичния бул. „България", когато ударил лъскавия си джип за 150 бона.

За щастие бизнесменът нямал никакви наранявания. За сметка на това мощният му автомобил останал без номер и със счупен фар.

View post on Instagram
 

Ремонтът щял да струва прескъпо, защото частите за БМВ Х6, каквото тв двойката кара от три години насам, не са никак евтини, издават от "Ретро".

Срещу внушителната сума от 150 бона Гала и Стефан се наслаждават на суперекстри, с каквито подобно возила за такава цена може да се похвали - като се започне от комфортен обширен салон, автоматична старт-стоп система, затваряне на седалките и се стигне до зоново разделен климатроник и телевизор.

View post on Instagram
 


Според източници на изданието Гала не сядала зад волана на джипа нито веднъж, а като шофьор се изявявал само нейният любим. Именно той всяка сутрин откарвал Гала до студиото на „На кафе". Същото се случило и онази злополучна сутрин, когато Стефан се връщал от студиото, след като закарал дотам любимата си.

Когато научила за инцидента чаровната блондинка едва не припаднала, тъй като самата тя в миналото се е преживяла тежък пътен инцидент, който оставил незаличим отпечатък в съзнанието ѝ. Това било и причината, поради която Гала до ден днешен изпитва непоносим страх от дълги пътувания с автомобил, припомнят от „Ретро“.

View post on Instagram
 

Четете още: Истинска самодива: Вижте Джулиана Гани в народна носия