Автор
Филип Данауи

Стефания Колева първа дружка с колежка

Напук на твърдението, че приятелство между актриси е почти невъзможно да се случи, две от популярните ни лица от театралната сцена - Стефания Колева и Лилия Маравиля демонстрираха дружбата си на светско парти, видя Woman.bg.

Чаровните дами се сближили особено покрай общия им проект - постановката "Алонсо", която играят на сцената на театър "София". Извън работната атмосфера те обичат и да си пият заедно питието, стана ясно тези дни. Забелязахме ги на мероприятие по случай откриването на култовата "Японска градина" в столичния хотел "Маринела".

За партито Лилия избра страхотна дантелена рокля в бяло, докато колежката ѝ заложи на строга елегантност с черен костюм. Двете са като дует Черно и бяло, коментираха светските хроникьори. Свежи коктейли отпиваха в непосредствена близост и други ВИП-ове. Жени Калканджиева циркулираше измежду дипломати от посолствата на Куба и Индонезия. Наоколо беше и една от бившите носителки на титлата "Мис България" Габриела Василева. Брюнетката се появи без гаджето си и бъдещ съпруг Георги Захариев, с когото стягат сватба. Събитието най-вероятно ще се случи в разгара на лятото - през август.

Неочаквана беше и появата на тв водещата Мариана Векилска, която, както знаем, се оттегли от медиите и замина да работи в Брюксел. Злите езици твърдят за нея, че е приключила с международната си авантюра и с днешна дата си търси нова работа.

За фон на партито имаше и две прекрасни певици от Х Фактор - Вирджиния и Мели.