Стига бе! Деси Цонева сменя попрището - става адвокат?

Деси Цонева е решила да предприеме нова крачка в професионалния си живот. Дъщерята на покойния журналист Димитър Цонев смята да се потопи в света на правото, пишат от Show.blitz.bg.

Откакто 38-годишната брюнетка каза "сбогом" на предаването "На кафе", не сме я виждали в нито една друга подобна телевизионна изява. Явно горещата красавица е решила да обърне гръб на журналистиката. Или поне на този етап.

View post on Instagram
 

Според медията друго е попрището, което привлича с магнетична сила към себе си вниманието на Цонева, и това е... правото. Деси, която е майка на две деца - 11-годишният Янчо и 1-годишната Бианка-Димана, възнамерява да следва право като второ висше, реализирайки една от големите си мечти - да работи като адвокат.

View post on Instagram
 

Желанието ѝ е срещнало абсолютната подкрепа от страна на съпруга ѝ Явор Стефанов, твърдят още от изданието.

View post on Instagram
 

Ако това е вярно, сигурни сме, че амбициозната наследничка на рода Цоневи ще се справи успешно с предизвикателствата на тази нелека професия.

Неотдавна внучката на незабравимия актьор Коста Цонев сподели, че се е ваксинирала срещу К-19 с ваксината на "Астра Зенека" и според кръвните ѝ изследвания вече можела да се похвали със солидно количество антитела.

View post on Instagram
 

Четете още: Венета Райкова: Не правете деца само защото сте влюбени!