Автор
Woman.bg

Стоичков не случи на зетове: и по-малката му дъщеря се разведе

Семейна драма сполетя Христо Стоичков. По-малката му дъщеря се разведе със съпруга си Лука Белич. Припомняме ви, че през 2016 г. хърватинът и Христина се врекоха във вечна вярност в етрополския манастир „Света Троица“.

Тогава на церемонията присъстваха над 200 гости. Христина бе с рокля на „Валентино,“ която струваше 5000 евро. Сватбата не мина без инциденти, след като Камата атакува неканен репортерски екип в разгара на купона. Близки до семейството издават, че шанс за любовта на Христина и Лука очевидно няма. Щерката на модерния ляв изтри всички общи снимки от акаунтите си в социалните мрежи, в това число и кадрите от венчавката им.


Припомняме ви, че връзката на Христина и Лука датира от 2013 г. Преди това наследничката на Стоичков излизаше с испанеца Жонатан Сусмозас де Мигел, бивш тенисист. Първата ѝ известна за медиите връзка пък бе от пролетта на 2008 г., когато Христина се залюби с бившия нападател на "Барса" Виктос Васкес.

Въпреки че приел трудно развода на дъщеря си, все пак Стоичков подкрепил Христина в този труден момент. Причината за краха на брака на младото семейство не е ясна, но според мълвата липсата на наследник най-вероятно е разделила двойката.


Стоичков страдал, че и по-голямата му щерка Мика също не успя да запази семейното щастие. В началото на годината тя взе решението да напусне половинката си Айкут. В момента дъщерята на Камата отглежда дъщеря си Миа-Кристина Айкут Стоичкова сама. Айкут ѝ предложи брак няколко месеца след като малката се роди, но до сватба така и не се стигна. Подобно на сестра си и Мика изтри огромна част от снимките си в Инстаграм, а на кадрите, които е оставила, бащата на дъщеря ѝ не фигурира.