Странна хрумка: Новият на Джулиана Гани я арестува върху тортата си

30 юли 2022 | 08:53
10741
1
Instagram
1

Силиконката Джулиана Гани честити рождения ден на любимия си Теодор Гецов с подаръци от рекламодатели, които показа в Instagram.

Не особено идейни, но затова пък удачни за реклама - торта от популярна сладкарница, на която са изваяни захарни фигури на Джулката и полицая Тед.

"Честит рожден ден, любов моя! Със съдействието на торти *** наистина няма да забравиш тази уникална торта. Това съм аз - тази знойна блондинка, която е арестувана от един мега секси полицай. Цялата торта представлява полицейска значка или шапка по-скоро", написа Джулката, цитирана от HotNews.bg.

Вчера Теди стана на 29 години, поясни силиконката и допълни с пожелание: "Много те обичам и ти пожелавам живота ни да е като приказка. Освен много хубав и сладък, да е много забавен. Защото без забава и чувство за хумор, животът не е същият. Обичам те!".


Другият бартерен подарък, който Джулката направи на гаджето е подаръчен ваучер за СПА хотел. И тук блондинката направи продуктово позициониране в профила си в Инстаграм.

Още по темата

Коментари

1 Таня
  30 юли 2022 | 13:40 отговор
 

Този "полицай от новото поколение чалгаджийско,кога ходи на работа ???Ей заради такива полицаи и полицайки има уронване пристижа на важни институции...

 
 
30 юли 2022 | 17:36

Тези важни институции сами си го уронва престижа само корупция и връскарство има вся ед на институция аз вярвам в това

 
31 юли 2022 | 07:30

Кога да ходи , с 1000лв как да ходят постоянно по спа и екскурзии .

Добави Коментар

Най-четени