Седмицата започна с новината за възобновяването на връзката на Анджелина Джоли и Брад Пит.

Звездите шокираха света, след като септември месец миналата година се разделиха след 12 години заедно, две от които женени. Дъщерята на Джон Войт бе тази, която подаде молба за развод.

Оказа се, че причината за разрива в отношенията на знаменитостите е алкохолната зависимост на Брад и неговото лошо отношение към децата. Конфликтът между Брад и Мадокс на борда на частния самолет на двойката прелива чашата на търпение на Анджи и тя решава да сложи край на връзката с възлюбения си.

Днес обаче изглежда проблемите са зад гърба на актьорите и те са решили да си дадат втори шанс или поне така твърдят западните медии. Коментар от страна на актьорите или техни говорители все още липсва.



Според вестник Sun Анджелина и Брад са се видели на вечеря в къщата на техен общ приятел.

"При срещата им Брад направи първата крачка, след което двамата се хвърлиха в обятията си. Имаше много сълзи, картите бяха изкарани на масата и не остана нищо неизказано по време на вечерта", споделя журналистът и биограф на двойката Иън Халперин пред британското издание.

Източникът допълва, че двамата са решили да дадат шанс на отношенията си. За да постигнат това, те са започнали да посещават психолог и духовен съветник.