Съдят Мегз за катастрофа отпреди 3 години?

25 януари 2022 | 08:07
9027
1
Инстаграм
1

Миглена Каканашева – Мегз e призована в съда, заради катастрофа, станала преди близо три години в Раковски. Тогава тя причинила ПТП, при което пострадала 71-годишна жена.

Заседанието на съда е насрочено за четвъртък. Справката на местната полиция показала, че Мегз е била с условна присъда и с отнета книжка по време на нарушението. Ако бъде призната за виновна, може да влезе ефективно в затвора, коментираха юристи, пише „Телеграф”.
 

На 8 април 2019 г. малко след 14 часа, дизнайнерката не спряла на знак „Стоп“ и отнела предимството на автомобил „Хонда“. В нея се возели дядо на 74-години и баба на 71 г., пише Lupa.

При жестокия удар бил счупен десния крак на пенсионерката. Тя незабавно била откарана в болница за лечение. На място пристигнал патрул, който направил проби за алкохол на водачите. И двете били отрицателни. Установено било обаче, че Миглена, както е истинското име на жената, шофира с отнета книжка. Тя била и с влязла в сила условна присъда.
 

Мегз е била призната за виновна и затова, че за времето от средата на месец септември 2018 г. до 28 септември 2018 г., в град Раковски, умишлено е склонила Румен Рончев и Антон Лесов да присвоят лек автомобил.

Стойността на колата била 98 586 лева и била собственост на лизингова компания в София. Известната дизайнерка била обвинена в застрахователна измама. Наложена ѝ била мярка "парична гаранция" от 10 000 лева, пише още Lupa.

През октомври Каканашева обявила, че джипът й, който е взет на лизинг, е откраднат. След изчезването на колата, Мегз спряла да плаща вноските. Криминалисти обаче откриха части от джипа в имот на близък приятел на дизайнерката - Румен Рончев. Тогава стана ясно, че тя е излъгала за кражбата. По одобреното от Районен съд-Пловдив споразумение, на Каканашева беше наложено наказание от 2 години лишаване от свобода условно с 4 години изпитателен срок.В момента дизайнерката живее в Дубай и не е ясно дали ще присъства лично на делото за пострадалата пенсионерка.

Коментари

1 фен(бивш)
  26 януари 2022 | 18:58 отговор
 

ДУБАЙСКИ,СЪД,ли гледа,делото.

 

Добави Коментар

Най-четени