Автор
Woman.bg

Супер Бианка: Когато порасна, искам да съм Мерилин

Всяко малко момиче мечтае да бъде секси жена, без да може да даде определение какво точно означава това.

Водещата в предаването „Станция Нова” Бианка няма този проблем, защото от малка знае отговора на въпроса: „Каква искаш да станеш, когато пораснеш?”.

Идол й е именно жената, която въплъщава в себе си женственост, грация, артистичност и страст към живота – Мерилин. Все качества, които Бианка споделя, че притежава и определя като успешни за живота на всяка жена. Освен това Бианка е и родена на нейната дата /1 юни/ и е със същия асцендент – Лъв.

Бианка всъщност е част от журито на престижния конкурс за красота и талант Мис Мерилин 2010 г., но искрено съжалява, че не е участничка в него. С неподправеното си жизнерадостно излъчване и любов към Мерилин, Бианка бе въвлечена в сериозната задача да определи най-достойната Мис Мерилин за Варна, заедно с Алисия, Любо и Петя Велкова. Те трябваше да открият кои 3 от ослепителните 15 кандидатки за титлата, носят най-много от сексапила, женствеността и артистичността на холивудската легенда и заслужават да участват във финалния кръг за националната титла през октомври.

„Мис Мерилин не е просто конкурс за красота, а конкурс за артистичност” – сподели Супер Бианка преди старта на шоуто в Гранд хотел Интернационал на Златни пясъци тя сравни поставените на момичетата артистични задачи с актьорските си курсове в НАТФИЗ.