Съпругата на Фил Колинс въртяла любов със стриптизьор две години под носа му

Не на всички им върви в любовта, дори и на звездите. Всъщност и на най-великите музиканти и актьори в историята им изневеряват и ги предават. Точно такъв е случаят с Фил Колинс и бившата му съпруга Ориан.

Оказа се, че дамата е имала 2-годишна връзка с млад стриптизьор, докато все още е била омъжена за Фил. Тя дори се е грижела чудесно за любовника си, водела го е на почивки и е пръснала немалко пари по него. Престън от своя страна постоянно се хвалел със скъпите си придобивки, подарени от Ориан. Отношенията им обаче приключили през месец май тази година.

През септември бившата любима на Колинс пък се омъжи за музиканта Томас Бейтс, след като обяснила на Фил, че отива в Лас Вигес на бизнес среща.

Ориан и Фил Колинс имат две деца и сегашният разрив в отношенията им съвсем не е за пръв път. Двамата се събраха през 2016 г., след като се разделиха през 2008 г. И макар по документи Ориан да се е водела жена на Фил, всъщност доста често е посещавала Престън в Лас Вегас. Тя дори купила къща там, където двамата са били заедно и неведнъж е споделяла снимки на неговите куче и котка в социалните мрежи.

View post on Instagram
 

След всички разкрития Фил Колинс официално изгони Ориан от дома им преди седмици. В момента двамата водят съдебна битка за имението на музиканта в Маями, където бившата съпруга на Фил живее без негово разрешение.

Четете още: Бащата на Матю Макконъхи е починал по време на секс