Съсипаха от подигравки Людмила от "Ергенът", вижте защо

22 март 2022 | 15:10
71874
22
снимки: Instagram
22

Несъмнено борбата за сърцето на Виктор Стоянов става все по-ожесточена, а конкурентките са все по-враждебно настроени. Скандалите вече са налице във всеки епизод и като че ли се задълбочават. 

Ако следите редовно "Ергенът", със сигурност сте забелязали, че една от участничките е особено критична към останалите и това несъмнено е Людмила, чийто коментари преобладават в почти целите епизоди. Тя е изключително негативно настроена към някои от съперниците си, най-вече към Бонбонова, но въпреки че е с меко казано високо самочувствие и е убедена, че е най-подходяща за Виктор, зрителите определено не споделят мнението ѝ. 

Людмила, Ергенът

Дори напротив, през последните дни тя е обект на искрени подигравки в мрежата, след като беше на така мечтаната от нея среща. Двамата с Виктор споделиха романтична вечеря, по време на която Людмила реши, че ще впусне широката си усмивка в действие, за да спечели симпатиите му. Но по-скоро изглеждаше нелепо и зрителите на шоуто забелязаха, че "чаровната" ѝ усмивка, всъщност би трябвало по-скоро да е изплашила Виктор. Ето защо в мрежата заваляха различни колажи от срещата ѝ с Ергенът:

Зрителите са също толкова жестоки и в коментарите си, като някои от тях гласят:

"Людмила ,освен че е завистлива и злобна е много неприятна личност. Интригантка е. Знаете ли защо Виктор я целуна в началото. Защото я чу на коктейла да разказва как той я питал какво е италианската целувка, а после не я е целунал. За да не го излага пред другите жени я дръпна настрани и целуна от хорски срам е точното определение. Тя като си повярва се ухили до оголване на венеца. Ще изплаши децата вече няма баба Яга с Люса ще ги плашим. По принцип усмивката би трябвало да краси човека, дефакто в случая е точно обратното". 

„Проблемът на повечето мацки вътре е, че просто не са разбрали къде влизат. Това е ТВ шоу. Не агенция за запознанства. И ергенът не в шоуто за да се жени, а за да забавлява публиката. В реалния живот 2/3 от въпросните девойки нямаше да бъдат дори поканени на кафе от Виктор. А вътре са ухажвани, изслушвани, целувани.... И това ги (п)обърка. Всяка, която бе целуната насаме, се помисли за различна и специална, повярва си, че е Избраната. И... забравиха, че са в шоу. Шоу, надзиравано от сценаристи и режисьори, с внимателно планирани срещи и планирани целувки, за да бъде интересно и вълнуващо за зрителите", смята почитателка на "Ергенът".

Четете още: Ексклузивно: Бонбонова проговори за раздялата на Коцето и Райна

Още по темата

Коментари

22 Някой
  01 май 2022 | 16:55 отговор
 

Като направи гримаса,едно към едно мяза на Сталоун в късния период,отврат.

 
21 Йо
  20 април 2022 | 15:38 отговор
 

Скоро не бяха показвали такива отрепки! Времето ба Златко те залезе,сега е времето на,,момите" търсещи! Жалко за ергените!

 
 
20 април 2022 | 15:41

На Златките

20 Един мъж
  16 април 2022 | 01:14 отговор
 

Много грозна, много злобна и доста елементарна.

 
19 Тони
  16 април 2022 | 01:13 отговор
 

Грозна и проста.

 
18 Тони
  16 април 2022 | 01:13 отговор
 

Грозна и проста.

 
17 Един мъж
  16 април 2022 | 01:10 отговор
 

Много грозна, много злобна и доста елементарна.

 
16 Шашнат
  14 април 2022 | 13:20 отговор
 

Медуза Горгона,липсват й само змиите на главата,противна твар!

 
15 Людмила
  30 март 2022 | 12:38 отговор
 

Таз Людмила е много грозна и прилича на баба Яга и неия за Виктор

 
14 Фани
  28 март 2022 | 07:48 отговор
 

хвани една блъсни друга направо потрес

 
13 Име
  28 март 2022 | 06:10 отговор
 

Какво е това поведение на разгонени траверси, а по скоро ергенът Виктор се държи като жена! Нещо се е объркало в тази държава. А Наум изкача като Черен Петър нонстоп отвсякъде и с някакво смесено срамежливо-фалшиво поведение. Може би това е по сценарии:)

 

Добави Коментар

Най-четени