Днес скандалната Сузанита става пълнолетна и може да сбъдне още една своя мечта да си купува алкохол и цигари и да ходи сама на участия. Близки до изпълнителката споделят, че тя нямала търпение да стане абсолютно самостоятелна, а критиците на нейното поведение са на мнение, че така или иначе и досега не е имала контрол от родителите си.

Сузанита се появи в общественото пространство през 2017-а година, когато дебютира с противоречивия клип „Дяволът и Буда“. Тогава тя беше едва на 14 години и скандализира обществото с поведението си. В първото си видео Сузанита показа средни пръсти, танцува провокативно върху покрива на кола и употребяваше нецензурни думи. Допълнително масло в огъня наля и фактът, че родителите на непълнолетната тогава Сузанита - Орхан и Шени Мурад изцяло подкрепяха визията й затова как трябва да изглежда едно 14-годишно момиче.



„Като по-малка мечтаех цяла България да говори за мен, да бъда известна. Просто исках да се говори за мен” - сподели тогава момичето в свое интервю.

„Всичко е клип, всичко е филм, всичко е роля. На фона на повече от 1 милион гледания 200-300 хейтърски коментара какво означават? В живота е съвсем друг човек”, коментира тогава Орхан Мурад.

„Провокацията е единственият начин да станеш известен, след което вече да правиш хубави неща” - допълни тогава той.



Е, четири години по-късно Сузанита всъщност успя да доразвие началната заявка за поведението си в обществото и вече е претърпяла няколко интервенции за тунинговане на външния си вид - тя е уголемила устните си, променила е скулите си, а наскоро си сложил силикон в гърдите. За това време тя успя да се забърка в няколко скандала и дори призна, че е употребявала наркотици.

“Случи ми се нещо доста неприятно. Съвкупност от неприятни моменти и тогава търсех утеха. Намерих я в забранените субстанции”, сподели Сузанита в интервю.

Певицата посочи, че има смелостта да застане пред камера и да разкаже за всичко преживяно. „Сега съм напълно чиста, но не мога да кажа, че вече съм независима. Това изисква време. Бях само месец в клиниката и не твърдя, че съм излекувана. Продължавам, като посещавам дневен център”, каза още тя.