Автор
Христина Кирилова

Сузанита направи разтърсващо признание за Марк, ето кога ще роди

Сузанита ще роди до броени дни! Вече е известно, че първата ѝ рожба ще бъде момченце и ще носи името Красимир. Коя е точната дата на термина дъщерята на Орхан Мурад не е съобщила, но майка ѝ, Шенай, издава че щастливото събитие би трябвало да случи до няколко дни.

Междувременно Сузанита е все по-емоционална и откровена в мрежата, като доказателство за това е последната ѝ публикация в Инстаграм, в която обсипва бащата на детето си, Марк, с похвали и любов:

View post on Instagram
 

"В момент, в който се бях загубила и не знаех на къде да се обърна се появи той. Той е човека, който дойде в хаотичния ми живот и създаде ред по-най хаотичния начин. Ред от който аз се нуждаех. Даде ми голямото си сърце, чистата си душа, уникалната енергия, топлите ръце и прегръдки. Гледаш го в очите и знаеш, че си го чакала цял живот. Знаеш, че е той. Знаеш, че би дал всичко за този човек. Защото той е там. Той е там и в добро и в лошо. Той е там винаги.
А ”винаги” е нещото, което ни кара да се борим. За нас.
Вече не сме двама, вече сме трима. Обединихме душите си и създадохме най-чистата на света. Най-невинната и най-красивата. Душичка с ръчички и краченца,която много скоро ще види бял свят.
Направих правилния избор и ще е най-добрия баща, а аз ще дам цялата си любов на моите момчета, защото те го заслужават.
Обичам ви!", гласи постът на бъдещата майка.

Изглежда, че Сузанита вече е нетърпелива да се срещне с чудото на раждането и да прегърне сина си. Припомняме ви, че по време на бременността, тя се беше разделила с любимия си Марк Славов или поне така беше според слуховете, но ето че когато любовта е истинска и силна, винаги побеждава.

Междувременно стана ясно, че майката на Сузанита, Шенай, също е отворила нова страница в живота си. Бившата съпруга на Орхан Мурад изглежда е оставила тежката им раздяла зад гърба си и в момента е с мъж, когото тя нарича "любовта на живота си", но заявява пред "България днес", че няма да издава подробности за него в публичното пространство, заради лошия си опит с Орхан. За него споделя единствено, че не е българин и живее в Германия.

Четете още: Прежали Орхан Мурад: Майката на Сузанита вече е с друг мъж