Сузанита в емоционален срив след развода на родителите си

Откакто родителите на Сузанитя сложиха край на продължителния си 19-годишен брак, щерка им е пред емоционален срив. По думите на майка ѝ - Шенай, певицата приела тежко развода на родителите си, пише "България днес".

Двамата се развели по бързата процедура още на 23 март. Това е заявила майката на певицата пред изданието. Причината за разрива не е ясен. Изненадани от внезапната раздяла останали дори и техните близки.

Публикувахте от Shenay Murad в Сряда, 24 март 2021 г.


Към момента Орхан Мурад не е коментирал пред медиите развода, явно предпочитайки да запази дискретност по отношение на личния си живот. Бившата му съпруга обаче не крие, че все още двамата живеят под един покрив, но и че скоро тя ще се премести от дома им в Пловди. "21-и век сме. Били сме 19 години заедно. Няма драма, че живеем заедно, въпреки че сме разведени. Разбира се, говорим си понякога. Нямамe проблем с това. Разделихме се цивилизовано. Оставаме приятели. Засега живея при него. Но е възможно в даден етап да не делим общ апартамент", споделя тя.

Подобно на баща си Сузанита също не се е съгласила да коментира развода на майка си и баща си. По думите на майка ѝ обаче гласовитата блондинка, която на 9 януари навърши пълнолетие, не се чувства добре. "Нормално е като всяко дете да страда. Тежко ѝ е - родителите ѝ вече не са заедно. Но такъв е животът. Разводи се случват и в семействата на известните, не само в нормалните. Сузи знае за развода. Чула е и двете гледни точки. Не е малка, но ѝ е трудно", разказва Шенай.

Честита Нова Година!

Публикувахте от Suzanitta Сузанита в Петък, 1 януари 2021 г.


Бившата съпруга на Орхан Мурад днес празнува рожден ден. "Мили приятели, благодаря Ви за пожеланията, не смогвам да отговоря на всички. Не ми се сърдете", написа тя на профила си във фейсбук, след като голям брой приятели я поздравиха в социалната мрежа за личния ѝ празник.

Мили приятели, благодаря Ви за пожеланията, не смогвам да отговоря на всички. Не ми се сърдете.

Публикувахте от Shenay Murad в Вторник, 13 април 2021 г.


Шенай има и по-голяма дъщеря - Александа, която е от предишна връзка. Скоро тя ще я дари с първото ѝ внуче, тъй като очаква бебе. "Най-големият подарък ще е раждането на бебето. Това ще са хубави емоции. Не искам да кажа кога е терминът, за да не урочасам бебето, още преди да се е родило. Раждането е най-хубавото нещо...", споделя още майката на Сузанита пред вестника.

Ч. Р. Д. АЛЕКС, мила моя дъщеричке! Днес е твоят най-светъл празник. Каквото и да кажа, думите не могат да опишат колко...

Публикувахте от Shenay Murad в Петък, 26 март 2021 г.


Шенай работи като брокер и е част от голяма компания, която продава имоти из цяла България, отбелязват от "България днес".

Тя и фолк певецът Орхан Мурад си казват "Да" през 2002 г., а на следващата година двойката посреща на бял свят рожбата на своята любов - Сузанита.

Весело посрещане на празника...

Публикувахте от Suzanitta Сузанита в Събота, 27 април 2019 г.

Четете още: Силиконовият бюст на Алекс Петканова изчезна? (снимки)