Автор
Woman.bg

Сватбата на Приянка Чопра продължи 3 дни (Снимки)

В края на годината актрисата Приянка Чопра каза официално "Да" на своя приятел - певеца Ник Джонас. Двамата си обещаха вечна вярност на хиндуистка церемония в индийски дворец Умаид Бхаван. Дворецът е повече от впечатляващ и една нощувка в президентския апартамент в него излиза над 7000 долара.

View post on Instagram
 

Любопитен детайл е, че сватбеното тържество на актрисата и певеца продължи три дни.

На церемонията имаше от всичко по много - мач по крикет, боливудски песни, танци и фойерверки, които озариха небето в продължение на няколко минути.

На някои от снимките се вижда, че по традиция, ръцете на булката се украсяват с къна. Младоженците блестяха със скъпи тоалети на "Ралф Лорън".

"Едно от най-специалните неща в отношенията ни е връзката между семействата ни, които уважават чуждата вяра и култура. Затова планирането на сватбата като обединяване беше изумително", написа актрисата в своя личен профил.

През юли индийската актриса Приянка, която играе главната роля в сериала "Куантико", се сгоди за младия американски певец Ник. 25-годишният Джонас предложи брак на 36-годишната Чопра Чопра в Лондон точно на рождения ѝ ден.

Приянка Чопра спечели конкурса "Мис Свят" през 2000 година и се превърна в една от най-големите звезди на Боливуд.