Автор
Веселина Петрова

Свекървата на Мария Илиева позлатила малката София

Свекървата Таня Междуречка позлатила бебето, което роди Мария Илиева на нейния син - Александър. Жената е приготвила златна паричка, завързана с червен конец, която ще даде на внучката си София, каквато е българската традиция при раждане на дълго чакано момиченце, пише Lupa.

В момента певицата и дъщеричката ѝ са си вече вкъщи, а за тях се грижат таткото, свекървата и майката на Мария - Ваня.

View post on Instagram
 

Всички те се разбирали перфектно, а подаръци са приготвили и сестрите на таткото Александър - Надежда и Александра. Брат им е изтърсакът в семейството, както го наричат, тъй като е роден, когато баща им - Петър Междуречки, е на 51 години.

"Културно, красиво момче, идва с някакви много скъпи коли - електрическо БМВ и мерцедес, май се занимава с компютри", твърдят любопитни съседки на младежа. Според тях, той бил много щастлив с певицата и искал да ѝ предложи брак, но не преди бебето им малко да поотрасне.

View post on Instagram
 

Александър е учил икономика, а в момента се занимава с бизнес и движи няколко фирми, пише още Lupa. Мъжът е на 36 години и е със седем години по-малък от Мария Илиева, пише HotArena.

Щастливият татко се разбирал прекрасно с първото дете на певицата - тригодишният Александър, който е от връзката ѝ с бившия футболист и настоящ бизнесмен Георги Михайлов, с когото Илиева се раздели още преди да се беше появил синът им. Той бързо я замени с много по-младата Владислава, с която също се радват на дете.