Свекървата на Мария Илиева позлатила малката София

02 юли 2021 | 13:38
7454
3
Снимки: Instagram
3

Свекървата Таня Междуречка позлатила бебето, което роди Мария Илиева на нейния син - Александър. Жената е приготвила златна паричка, завързана с червен конец, която ще даде на внучката си София, каквато е българската традиция при раждане на дълго чакано момиченце, пише Lupa.

В момента певицата и дъщеричката ѝ са си вече вкъщи, а за тях се грижат таткото, свекървата и майката на Мария - Ваня.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@maria_ilieva_official)

Всички те се разбирали перфектно, а подаръци са приготвили и сестрите на таткото Александър - Надежда и Александра. Брат им е изтърсакът в семейството, както го наричат, тъй като е роден, когато баща им - Петър Междуречки, е на 51 години.

"Културно, красиво момче, идва с някакви много скъпи коли - електрическо БМВ и мерцедес, май се занимава с компютри", твърдят любопитни съседки на младежа. Според тях, той бил много щастлив с певицата и искал да ѝ предложи брак, но не преди бебето им малко да поотрасне.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@maria_ilieva_official)

Александър е учил икономика, а в момента се занимава с бизнес и движи няколко фирми, пише още Lupa. Мъжът е на 36 години и е със седем години по-малък от Мария Илиева, пише HotArena.Щастливият татко се разбирал прекрасно с първото дете на певицата - тригодишният Александър, който е от връзката ѝ с бившия футболист и настоящ бизнесмен Георги Михайлов, с когото Илиева се раздели още преди да се беше появил синът им. Той бързо я замени с много по-младата Владислава, с която също се радват на дете.
 

Още по темата

Коментари

3
  02 юли 2021 | 17:15 отговор
 

Да са живи и здрави, но на нея не и дойде акъла в главата да се хване с някой на нейната възраст. Като тя стане на 50, а той е още под 45 не знам дали ще е лесно да остане с нея.

 
2 Бивш от НСГП
  02 юли 2021 | 14:25 отговор
 

Следи комунисто без стефан данаилов син ЧЕ Че стане превъзбуден стефан данаиолов без членски внос в ада.

 
1 СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ
  02 юли 2021 | 13:57 отговор
 

.комунистите вече са на власт...ще снасяме яйца от щастливи кокошки за Кремъл...мамка ѝ людоедска

 

Добави Коментар

Най-четени