Изглежда, че любовта между Светлана и Християн Гущерови става все по-силна с всеки изминал ден. Животът им изглежда като истинска приказка, в която красавицата е открила своя принц, а дните им са безметежни и усмихнати. Или поне подобно заключение може да се направи от публикациите на блондинката в социалните мрежи. Именно там тя демонстрира публично чувствата си към Гущеров, като споделя общи снимки с него и до тях оставя мили послания.

Този път обаче Светлана стигна по-далеч в доказването на любовта си към Християн, като си направи много лична татуировка. Тя избра да постави в горната част на бедрото си рождената дата на своя любим. Под надписа блондинката си е татуирала сърце.

В момента щастливите влюбени са на втората си морска почивка, като са заложили на родното Черноморие. Допреди пандемията семейство Гущерови редовно отскачаха до Гърция, но заради затегнатите мерки, не поемат излишни рискове и почиват в България. Светлана споделя, че в момента не пътува в чужбина и не планира да се ваксинира.

View post on Instagram
 

Четете още: Какво се случва с тризначките? Изглеждат стряскащо!