Светлана Гущерова с разтърсващо послание към майка си

Вчера Светлана Гущерова успя истински да трогне последователите си в социалните мрежи. Русокоската, която обикновено споделя селфита и снимки с децата си, този път направи нещо страхотно, за да покаже уважение към майка си, която е родена точно на светлия празник Гергьовден.

Светлана реши да отрази специалния ден, като сподели снимка на Кунка Неделчева на стори в Инстаграм и да излее цялата си любов със страхотно послание:

"Във всеки един друг живот бих избрала теб за майка! Бъди здрава, с все такова голямо и добро сърце и продължавай да раздаваш от своя вълшебен прах на добротата, искреността, търпението и умението да бъдеш силна и борбена и в най-трудните моменти, на които животът ни подлага. Само се усмихвай, за другото аз ще се погрижа! Обичам те, мамо!", написа Гущерова.

Тя сподели и няколко снимки от тържеството по случай празника, което изглежда, че е било в женска компания. От кадрите виждаме и голяма, красива розова торта, вероятно изненада от гордата дъщеря Светлана.

По всичко личи, че съпругата на Християн Гущеров е изключително близка с майка си, въпреки и да не говори често за нея. Вероятно тя е и неин верен помощник в отглеждането на двете ѝ деца.

Четете още: Мегз разгорещи феновете гола по червена мрежа (снимка)