Тайната е разгадана: Ето защо бебето на Джулката се казва Кай и на кого го е кръстила (снимки)

05 февруари 2023 | 13:06
16172
6
снимки: Instagram
6

Джулиана Гани стана майка за втори път преди броени дни, а новините покрай първите мигове с бебе Кай продължават да вълнуват феновете ѝ. Инфлуенсърката получава много запитвания не само за новороденото момченце, но и за това как влиза във форма и разбира се - за първородния ѝ син Давид. 

Изглежда, че в момента той е при баща си, с когото Джулиана се раздели преди време и все още не се е срещнал с малкото си братче. Гани обаче съобщи на последователите си, че двамата съвсем скоро ще се видят и ще се запознаят. Давид беше много нетърпелив преди раждането на Кай и Джулката редовно споделяше кадри как голямото ѝ момче се вълнува за появата на по-малкото си братче. 

Давид, Джулиана Гани

Днес обаче тя разкри мистерията около името на втория си син, което не е от най-често срещаните. Оказа се, че двамата с любимия ѝ Теодор са решили да кръстят сина си на баба му Катя. 

Джулиана сподели и как се завръща във форма, след като последовател сподели съмнения, че е твърде рано да се завърне във фитнеса. Гани отговори, че няма никакъв проблем с тренировките, стига да не се прекалява, да не се натоварва корема, както и да не се тренира с тежести в началото. Ето защо и в сторитата виждаме инфлуенсърката главно на пътеката във фитнеса и на други подобни уреди за кардио. 

джулиана гани, теодор

А ефектът от усилията ѝ вече е налице, защото почти е възвърнала фигурата си преди бременността.

Четете още: И на ски е секси: Мария се щракна от пистата и подлуди феновете (снимки)


 


Още по темата

Коментари

6 БайХуй
  06 февруари 2023 | 11:23 отговор
 

Много плодовита тая кака. На работата имаме същата кучка,докато се окучи и айде пак на ново. Баси миндилите

 
5
  05 февруари 2023 | 22:28 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 3800 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
4 Чувствителен стомах
  05 февруари 2023 | 20:42 отговор
 

Извинете за питането !!!! Къде да повърна????

 
3 kravar
  05 февруари 2023 | 17:42 отговор
 

STIGA S TAQ PRADNQ OT DIARIQ SMARDI MNOGO !

 
2 баба
  05 февруари 2023 | 15:46 отговор
 

искала к.....р ама не знаела за буквата У...

 
1 Чоко
  05 февруари 2023 | 14:32 отговор
 

Грозна циганка

 

Добави Коментар

Най-четени