Танцуващия милионер пусна ново видео, взриви мрежата - вижте го

Любимецът на всички дами по света, интернет сензацията Джанлука Ваки, когото всички познаваме просто като "Танцуващия милионер", отново ни зарадва с видео, на което демонстрира как умело се поклаща в ритъм.

Италианецът, който неотдавна се влюби и стана татко, бе посветил предните месеци на сладки кадри с жената, която обича и дъщеря им. Сега обаче той се завърна с видео в ТикТок, където последователите му не спират да се множат. Те вече са милиони, а Джанлука не спира да ги радва с танцовите си умения. На последното видео той показва как се забавлява с подчинените си на работа.

View post on Instagram
 

Кадрите са изключително забавни, тъй като на тях Ваки показва движенията в ритъм, а те ги повтарят, но не много убедително. И ако имате нужда от разведряване в първия работен ден от седмицата, то определено това клипче ще ви свърши отлична работа.

От ТикТок профила на Танцуващия милионер също така става ясно, че той продължава да изрисува тялото си с татуировки. На последното видео забелязваме как Джанлука е при татуиста си за поредния татус и двамата се забавляват искрено по време на процеса.

View post on Instagram
 

В платформата не липсват и клипчета как милионерът танцува с любимата си Шарън Фонсека.

@gianlucavacchi

Que vaina loca @sharfonseca

Una Vaina Loca - Fuego

Четете още: Колко е секси: Ваня Червенкова се щракна в малка черна рокля (снимка)