Автор
Ева Григорова

Танцуващият милионер се завърна! В топ форма е!

Джанлука Ваки, който временно бе изчезнал от полезрението на феновете си, се завърна с нови танци и в топ форма. Разбира се, не липсваха и хора, които не останаха доволни от изпълнението на горещия италианец, който преди време се прочу като “танцуващия милионер”, и го подложиха на ожесточени критики.

View post on Instagram
 

Джанлука Ваки направо взриви социалните мрежи със своите танци през 2016 г., а години наред феновете му непрестанно се увеличаваха. Това бе напълно закономерно, защото той е не просто атрактивен мъж с хубаво телосложение и притегателен поглед. 54-годишният Джанлука има на свое разположение яхти, самолети, дизайнерски дрехи и обувки, както и няколко милиона евро в личната си сметка.

В последно време обаче той изчезна от полезрението на феновете си основно заради появата на първото му дете, което е вече на една година. Той се радва на щастието си с младата си приятелка Шарън Фонсеки, за която все още не е женен. Сега, когато грижите за дъщеричката понамаляха, той отново реши да се завърне към старото си хоби. За съжаление някои от почитателите му обаче се отнесоха дори жестоко към него. Те написаха в коментари, че той вече е стар и че кожата му е увиснала. Посъветваха го и да престане да се прави на млад и да се държи според възрастта си.

View post on Instagram
 

Ние трябва да признаем, че изобщо не го намираме за грозна гледка, а напротив възхищаваме се на младежкия му дух. Новият му танц е типично в негов стил и успя да усмихне деня ни! А и вижте в каква форма е:

View post on Instagram