Танцуващият милионер се завърна! В топ форма е!

28 януари 2022 | 17:17
5823
4
Снимка Инстаграм
4

Джанлука Ваки, който временно бе изчезнал от полезрението на феновете си, се завърна с нови танци и в топ форма. Разбира се, не липсваха и хора, които  не останаха доволни от изпълнението на горещия италианец, който преди време се прочу като “танцуващия милионер”, и го подложиха на ожесточени критики.

Джанлука Ваки направо взриви социалните мрежи със своите танци през 2016 г., а години наред феновете му непрестанно се увеличаваха. Това бе напълно закономерно, защото той е не просто атрактивен мъж с хубаво телосложение и притегателен поглед. 54-годишният Джанлука има на свое разположение яхти, самолети, дизайнерски дрехи и обувки, както и няколко милиона евро в личната си сметка.

В последно време обаче той изчезна от полезрението на феновете си основно заради появата на първото му дете, което е вече на една година. Той се радва на щастието си с младата си приятелка  Шарън Фонсеки, за която все още не е женен. Сега, когато грижите за дъщеричката понамаляха, той отново реши да се завърне към старото си хоби. За съжаление някои от почитателите му обаче се отнесоха дори жестоко към него. Те написаха в коментари, че той вече е стар и че кожата му е увиснала. Посъветваха го и да престане да се прави на млад и да се държи според възрастта си.

Ние трябва да признаем, че изобщо не го намираме за грозна гледка, а напротив възхищаваме се на младежкия му дух. Новият му танц е типично в негов стил и успя да усмихне деня ни! А и вижте в каква форма е:

Коментари

4 Мадам
  10 май 2022 | 19:14 отговор
 

Супер е!

 
3 ...
  31 януари 2022 | 18:49 отговор
 

изключително грозно, аморално и деградиращо е стар мъж / дядо / да се прави на тийнейджър / 15-20 годишен / .

 
2
  28 януари 2022 | 21:02 отговор
 

Танцуващият дядка, с тия татуировки е отвратителен и тая малоумна циганка, която си е купил се хили край него.

 
 
31 януари 2022 | 18:43

този дърт педеруга!!!!И тая е наистина мн противна циганка

1 Джордже Балашевич
  28 януари 2022 | 18:49 отговор
 

Да "съветваш" човек, който може да си позволи неща, които голяма част от населението на земята не биха могли да си помислят дори, е меко казано смехотворно и нелепо. По повод на изказванията на някои читатели, под формата на съвети!

 
 
28 януари 2022 | 21:03

Абе иди да му духаш.

Добави Коментар

Най-четени