Несъмнено един от скандалите на седмицата е "възкръсването" на Таня Боева в последно време. И по-скоро причината, заради която певицата отсъстваше от публичното пространство години наред.

В далечното минало Боева беше сред най-известните имена в попфолка, но внезапно изявите ѝ спряха, а също и спря да прави нови песни. Сякаш изчезна вдън земя и години наред нямаше ни вест, ни кост от нея. Но ето че певицата се завърна изненадващо с шокиращи разкрития за живота си след славата.

Таня Боева признава, че в продължение на цели четири години е била обект на жесток физически и психически тормоз след развода си с бащата на детето си Мишо Бургуджиев. От тази раздяла е имало не едно или две последствия, като е била организирана цяла група от криминално проявени, които правели дните на певицата черни, като основната цел била тя да бъде лишена от кариера и да загуби почва под краката си. Тя намекна и че зад всичко това не стои единствено бившият ѝ съпруг, но и свекър ѝ, който също е влиятелна персона.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че Таня Боева бе сред първите дами в шоубизнеса, които се подложиха на ринопластика. Тя си клъцна носа още през 2005 г., когато този вид манипулации в България не бяха никак популярни или поне не в мащабите, в които са днес. Но през четирите години, в които е била жертва на тормоз и е била далеч от публичното пространство, тя се е посветила до голяма степен и на други козметични манипулации.

View post on Instagram
 

Ботокс, филъри, нови устни и скули са само част от корекциите, към които е прибягвала Боева, а за всички разкрасителни процедури е похарчила над 50 хил. лв. Говори се, че от известно време певицата е щастливо влюбена в заможен мъж, който няма нищо против корекциите и дори ѝ помага финансово.

Четете още: Мани от Игри на волята: Майка ми ме затвори с нож в банята и ми нареди да се самоубия