Актрисата Тара Рийд, станала известна с участието си в "Американски пай", съобщи в събота на официалната си страница в Twitter, че е сгодена и само час след това беше прибавила към името си прозвището "госпожа".

"Току-що се омъжих в Гърция. Обожавам да съм съпруга", написа в сайта за микроблогинг Тара.

Първоначално имаше объркване, че актрисата се е омъжила за датския бизнесмен Майкъл Лилънд, но блондинката сама поясни в Twitter, че става въпрос за нашето момче Захари Кехайов, с когото се запознават в Сен Тропе през март тази година, съобщава HotNews.bg.

Зак, както наричат нашенеца зад океана, е финансист, който работи във вашингтонския клон на Deloitte Consulting. От снимките се вижда, че на сватбата си двамата са небрежно облечени - Тара носи джапанки, потник съчетан с дълга бяла пола и жилетка, а Зак е облечен с бял панталон и бяла риза.

Близък приятел на актрисата заяви пред Life & Style: "Тара няма търпение да се върне в Америка и да празнува събитието заедно с приятелите и семейството си."

Относно объркването чия съпруга е станала Тара, бившият й приятел Майкъл побърза да уточни пред медиите, че двамата са се разделили още през февруари тази година:

"Ако се е омъжила, то със сигурност не е за мен. Не съм разговарял с нея от февруари. Аз съм в Хамптън, Ню Йорк. Дори не съм в Гърция. Имам нова връзка и в момента съм с приятелката си. Току що се върнахме в Щатите след почивка в Сен Тропе и Ибиса".

*Тара и Майкъл

Вчера пък щастливата младоженка написа в Twitter: "Обичаме България!".

Вижте снимките които Тара пусна в Twitter:

*Захари и Тара в Гърция

Вижте още снимки:

*Тара и Захари на сватбата си

*Тара и Захари

Вижте фотогалерия:

Тара Рийд се омъжи за Захари Кехайов