Автор
Христина Кирилова

Теди Александрова забрави за Емрах, проговори за новия си мъж

Теди Александрова, която през последните месеци беше в процес на шумна раздяла с малкия син на Тони Стораро - Емрах, вече е оставила всичко негативно зад гърба си. Русата фолкфурия отново се носи на крилете на любовта, а за това признава самата тя.

Вероятно заради израза "щастието обича тишината" обаче, певицата не издава никакви съществени подробности около това кой е мъжът, върнал ѝ усмивката на лицето. Единственото, което Александрова сподели е, че името му започва с буквата "М". Предположенията могат да бъдат много, но основното е, че Теди отново изглежда щастлива, след като страда по Емрах.

View post on Instagram
 

Междувременно певицата проговори и за песента си "Влюбена", като издаде дългопазена тайна, а именно, че хитът е трябвало да бъде в дует с Денис Теофиков, който за съжаление, си отиде твърде млад от този свят в края на миналата година.

View post on Instagram
 

„Песента „Влюбена“ трябваше да бъде именно с него, но тоналността не му допадна. Тогава още нямаше песен самият той. Забелязах го преди да започне да пее професионално. То как да не го забележи човек", разкрива Теди, като добавя, че буквално месец след последния им разговор за песента, Денис изгрял в попфолка и за нула време се превърна в един от най-обичаните изпълнители.

Четете още: Теодора от "Фермата" заряза мъжа си, ето заради кого