Автор
Woman.bg

Теди Кацарова нажежи Инстаграм, пусна се само по мрежа

Теди Кацарова напомни за себе си, като публикува секси снимка в профила си в Инстаграм. Певицата постна горещ кадър, на който е само по мрежа.

View post on Instagram
 

Почитателите ѝ я затрупаха с комплименти: „Теди на тази снимка си като една малка изкусителка. Време е да ни изненадаш с някоя нова песен“, „Теди, невероятно тяло демонстрираш“, „Най-яката певица“, „Много си секси. Прекрасна си“, са само част от коментарите на феновете на Кацарова.

View post on Instagram
 

Светските хроникьори коментират, че най-вероятно Теди иска да оплете в мрежите си нова любов. Припомняме ви, че преди време изпълнителката призна в интервю за Нова телевизия, че личният ѝ живот винаги ѝ е куцал. Кацарова е правила големи глупости от любов. „Малка глупост ли е, че зарязах всичко и хукнах в Скандинавия да се омъжа? Тогава оставих кариерата си, зарязах близките си заради любовта. Сега съжалявам за някои неща, но човек не трябва да се връща в миналото“, откровена е Кацарова.

View post on Instagram
 

Теди не крие, че в личен план животът ѝ е голям хаос. „Заради работата ми, винаги ми е куцал личния живот. Много обичам, когато съм с някого, да съм спокойна. Обичам хармоничните връзки. Също така за мен е важно с човека до мен да сме на едно ниво интелектуално. Да имаме теми на разговор. А не да седим и да си мълчим. Мълчанието за мен е равносилно на смърт“, споделя певицата.

Четете още: Силвия Кацарова спазва строга диета с кълнове