Автор
Woman.bg

Теди Велинова тръгва на работа след раздялата с д-р Енчев

Моделката Теди Велинова стартира нов бизнес след развода си с д-р Енчев. Красавицата не рони сълзи за проваления си брак, а продължава напред като декоратор, съобщи „Галерия“.

Амбициозната брюнетка отдавна мечтае да отвори агенция за декорация на фирмени тържества. В бизнес начинанието ще ѝ помага нейна приятелка, която има богат опит в тази сфера.
Напук на светските клюкари, които злорадстваха по неин адрес след развода, Теди не е изпаднала в депресия. Напротив, чаровната манекенка е в перфектни отношения с бившия си съпруг. За новия проект красавицата даже разчита на финансова помощ от д-р Енчев. За рождения ѝ ден, докторът я сюрпризира с луксозен джип.


Припомняме ви, че в началото на лятото двойката официално съобщи, че се разделят. „След 8 години съвместно съжителство, д-р Ангел Енчев и Теди Велинова взеха решение да продължат живота си поотделно. За момента двамата няма да коментират причините за избора си и молят за уважение към тяхното лично пространство и това на децата им.“ Бившето семейство има две деца. Синът им Филип се роди през 2013г., а дъщеричката им София дойде на бял свят в началото на 2017 г.