Теди Велинова забрави д-р Енчев: Вече има нова любов?

27 май 2022 | 12:38
23341
2
Инстаграм
2

Теди Велинова навърши 44 години, но това никак не я притеснява. Бившата манекенка, която в момента прави луксозни каравани, сподели, че е много доволна от живота си в момента. И се похвали, че има нова любов.

"44 са новите 24! Благодаря ти, любов!", написа рожденичката в социалната мрежа без да уточнява самоличността на въпросната "любов". Тя показа как духа свещички, поставени върху шоколадова торта, пише "Блиц".
 

Откакто се раздели с Теди, д-р Енчев не е демонстрирал връзка с друга жена. Той твърди, че се е отдал на кариерата си и на двете си деца – Филип и София. Известно е, че Ангел е доста строг родител и държи наследниците му да спазват стриктен режим. Те от съвсем малки учат английски и гръцки, а лигавенето е строго забранено.Говори се, че именно този перфекционизъм на хирурга станал причина за раздялата му с Теди. Досега той я подкрепяше в материален план, но ако е разбрал за новия ѝ мъж, може и да е спрял финансовия съпорт, пише "Уикенд".

Още по темата

Коментари

2 Рядко
  28 май 2022 | 02:54 отговор
 

грозна жена. Страховита е с тази обратна захапка. Ужас. Не може ли операция? Как се гледа в огледалото?

 
1 СЗО
  27 май 2022 | 13:04 отговор
 

В момента до края на Май тече подписка за Излизане на България от СЗО. тАКА ЩЕ ИМАМЕ СТАТУТ НА СЪВЕТВАЩА НАЦИЯ ВМЕСТО НА ИЗПЪЛНИТЕЛНА СЪС ЗАКОНОВА ОСНОВА ЗА АРЕСТУВАНЕ ОТНЕМАНЕ НА ИМУЩЕСТВО И ЗАТВОР ЗА НЕСПАЗВАНЕ НА КОМАНДИТЕ ОТ СЗО.

 

Добави Коментар

Най-четени