Въпреки че от началото на пандемията до днес са изминали почти две години, тя продължава да дава ужасяващо отражение върху шоубизнеса. И ако попфолк звездите вече успяха да възстановят част от доходите си заради разрешението да работят нощните заведения, то при някои изпълнители кризата продължава.

И макар Веселин Маринов да е сред най-успешните в естрадата, той също страда от липсата на концерти. До момента той бе сред звездите с най-добра концертна дейност, но уви - пандемията успя да възспре голяма част от изявите му. Ето защо певецът сам призна, че е освободил почти целия си екип:

"Аз действително бях единственият, който поддържаше толкова голям екип, но те вече са освободени и всеки се опитва да намери своето място и да оцелее", сподели певецът. Той дълго време беше сред малкото певци, които поддържаха огромен екип от тонрежисьори, осветители и музиканти, но явно вече не е възможно да продължава в същия дух.

Маринов споделя, че в личен план се чувства отлично и че вдъхновението му да се справя с всички трудности са внуците му.

Четете още: Ексклузивно: Ето го арабския шейх, в който е влюбена Мегз (снимка)