Автор
Весела Георгиева

Тези 5 родни красавици могат да бъдат достойна конкуренция на кандидат-кметицата от Момин проход

От време оно се носят едни истории за това, че българките са най-красивите жени в света. Вярно, една българка стана четвърта в конкурса Мис Свят. А родни дами са сред предпочитаните модели не само от наши, но и от чужди дизайнери... Преди броени дни разбрахме, че освен красиви, българките са и палави. И че първата българка в порноиндустрията вече е факт.

Разбира се, става въпрос за кандидат-кметицата Диана Габровска, която набра популярност със своите секси снимки. Според "Телеграф" обаче има няколко българки, които съвсем основателно могат да й бъдат достойна конкуренция...

View post on Instagram
 

Мартина Юрукова
Тя е модел в OnlyFans, истинска звезда, която печели доста добре от еротичната платформа. И в Инстаграм обича да показва почти всичко, а в порното сигурно няма да има равна, казват от медията.

Пандора
Тя има опит пред камера, участва в тазгодишния конкурс "Мис силикон", но изглежда, че би се справила доста успешно и с една роля в порното.

View post on Instagram
 

Деяна Йорданова
Мис Сандански има доста таланти, а секси позите са част от най-доброто, което демонстрира в социалните мрежи. Това веднага й дава сериозно предимство за 18+ индустрията.

View post on Instagram
 

Моника Валериева
Валериева, която в момента е влюбена в Меди, със сигурност попада в мокрите сънища на голяма част от представителите на силния пол.

View post on Instagram
 

Симона
Казват, че певицата Симона никога не би участвала в подобен филм, но пък някои нейни снимки провокират точно такива мисли, пишат фенове... Пък и то тази индустрия вече дори не изглежда толкова предизвикателно греховна на фона на всички останали социални и интернет канали.

View post on Instagram