Тези момчета караха Натали Трифонова да си сложи силикон, ето какво каза тя!

Красивата водеща на времето по bTV - Натали Трифонова, категорично отказвала да се сдобие с голям бюст въпреки желанията на мъжете до нея. „Натали е плоска като дъска, но дори не се замисля да се тунингова като фолк певица”, твърди колега на Натали, цитиран от „Уикенд”.

View post on Instagram
 

„Натали е много секси и без бюст. Ако е малко по-надарена, няма да има равна. Все пак може да се реши да сложи малки импланти. Натали обича чалга ритмите, странно е как още не е легнала под ножа. Най-вероятно я е страх от операции или се харесва и с повече от скромни гърди”, коментират фенове на дългокраката блондинка, пише още вестникът.

Търновката, която от дете живее в София, отдавна била агитирана от мъжете, с които излиза, да понапълни деколтето, а бившето ѝ гадже Доан Хасан - готов да плати няколко хиляди лева за силикон на вече бившата си възлюбена, но тя категорично не искала.

View post on Instagram
 

Блондинката е сред най-секси дамите в bTV Тя била на мнение, че естествената хубост е далеч по-секси от изкуствените допълнения.

View post on Instagram
 

Натали е наследничка на стара докторска фамилия. Майка ѝ е зъболекар, баба ѝ е един от най-уважаваните педиатри в старата столица, а повечето роднини на хубавицата са лекари. „И от мен се очакваше да поема по докторската пътека, но тръгнах в друга посока”, не крие една от най-магнетичните дами в bTV.