Тимон, Пумба и дъщерята на Гала с еднаква философия за живота

Младата чаровница Мари Константин, която всички познаваме като дъщерята на Гала, определено се старае да вдъхновява последователисте си в социалните мрежи. Профилът ѝ в Инстаграм вече се радва на широка популярност, а тя се възползва от това, не само за да трупа харесвания под красивите си снимки, но и за да публикува личните си преживявания и размисли за живота.

Вчерашният ѝ пост е абсолютно доказателство за думите ни. Мари сподели снимка, на която показва стил и много добро настроение. Към кадъра тя разкрива и философията си за живота с препратка към героите от "Цар лъв" Тимон и Пумба:

View post on Instagram
 

"Бъдещето е нещо много абстрактно. От това как сме си го представяли, през лудата реалност, в която живеем сега, чак до това, което предстои. Когато го мечтаем- гледаме пълни с надежда, когато го живеем- забравяме да му се насладим, а когато не знаем какво да очакваме се страхуваме. Едно е сигурно- важното е да го има, а всичко друго са сторита за разказване. Това изречение описва цялата ми философия за света, моето Хакуна Матата. Та, нека гледаме с усмивка на света и да опитаме да се погрижим за него, преди последиците от нашите деиности да са станали необратими."

Сигурни сме, че с публикацията си Мари е успяла не само да усмихне феновете си, но и да ги подтикне да се замислят върху важните неща от живота.

Междувременно друг близък до сърцето на Гала човек, Зейнеб, усети порив да покаже обичта си към телевизионната водеща. Тя сподели снимка с Гала и добави страхотно послание към нея, като я определи с думите "Един от най-красивите подаръци, които съдбата ми направи."

View post on Instagram
 

Четете още: Анита избягала от Рачков заради майка му