Тина Кунаки разголи плът на плаж в Рио де Жанейро (Снимки)

Често разликата между папарашките снимки на знаменитости на плажа и тези, които виждаме публикувани в техния Инстаграм, е наистина зашеметяваща. Но когато става въпрос за Тина Кунаки, нещата седят по съвсем различен начин.

Моделът обожава плажните почивки, а и не се крие от папараците. И колкото и да се стараят дебнещите фотографи да уловят някой и друг недостатък по тялото на смуглата красавица, от всеки ъгъл тя изглежда като издялана статуя. Дълги крака, плосък корем, стегнат бюст и нито грам излишни мазнини. Дори след като роди дъщерята на Касел, фигурата ѝ изобщо не се промени.

View post on Instagram
 


Сега обаче като че ли коледните и новогодишните празници леко са повлияли на фигурата на Кунаки и тя е понатрупала някой и друг килограм около коремчето и ханша си, пишат от Wday.ru, позовавайки се на свои папарашки снимки.

Ако обаче спрете вниманието си върху снимките в профила на Тина в Инстаграм, едва ли ще се съгласите с каквото и да е твърдение, че съпругата на Венсан е напълняла. Дори и да е качила някое и друго килце отгоре, едва ли това ѝ се е отразило особено зле на цялостното ѝ излъчване. Пък и Тина е достатъчно динамична натура, че едва ли ще ѝ е трудно да се отърве от излишните калории до няколко дни.

View post on Instagram
 


Припомнете си, че в началото на техния романс никой не вярваше, че тази двойка с 30-годишна разлика във възрастта ще съществува дълго време.

„Не можеш да избираш в кого да се влюбиш“, каза тогава Венсан в интервю. “Не знаех на колко години беше, когато я срещнах. На следващия ден тя ми каза и аз бях малко изненадан. Но си помислих: добре, така да бъде", допълни още той.

Първата публична изява на Тина и Винсент се случи в края на 2016 г. Малко по-късно двамата влюбени се появиха заедно и на шоуто на Victoria's Secret. След това публичните им съвместни изяви започнаха все повече да зачестяват. Докато в един момент на ръката на Тина не се появи годежен пръстен.

Звездната двойка си каза „Да“ през август 2018 г., а през януари 2019 г. бе обявено, че Тина е бременна. Френският актьор и шоколадовата моделка посрещнаха на бял своят своята първа рожба Амазони през април.

View post on Instagram
 

Четете още: Запознайте се с Омар – най-красивият арабин, по когото жените въздишат