Автор
Христина Кирилова

Токев: Тръгвам на работа, не се крия и осъзнавам грешката си

Дните на Андре Токев зад решетките приключиха и популярният готвач вече е готов да се завърне на работа. Самият той съобщи пред "България днес", че първият му работен ден в ресторанта му ще бъде на 1-ви септември.

Токев заяви, че в момента е в почивка и презарежда батериите след последните месеци, в които се сблъска с последствията от шофиране в нетрезво състояние. Той излежа 4 месеца и 16 дни от 7-месечната си присъда и вече е освободен предсрочно.

Но въпреки премеждията, Андре Токев разказва за затвора с положителна емоция и сподели, че е направил едно добро, като е променил хранителните навици на съкилииниците си:

View post on Instagram
 

"Вътре в затвора не е купон, но съм доволен, че успях с малкото продукти и нивото на готвене да науча хората, които работят там как да ги използват, създадох навици и дисциплина. Когато влязох в столовата нямаше много хора. След моето идване вече всички я посещават. Най-хубавото е, че храната в затвора вече не се изхвърля, както се казва, не се дава на прасетата“.

View post on Instagram
 

Готвачът е категоричен, че е научил урока си и не се крие, а е готов да продължи напред без да повтаря грешките от миналото.

Четете още: Дъщерята на Гала озадачи феновете с нова татуировка (Снимка)