Токев: Тръгвам на работа, не се крия и осъзнавам грешката си

18 август 2022 | 11:54
6281
5
снимки: Instagram
5

Дните на Андре Токев зад решетките приключиха и популярният готвач вече е готов да се завърне на работа. Самият той съобщи пред "България днес", че първият му работен ден в ресторанта му ще бъде на 1-ви септември. 

Токев заяви, че в момента е в почивка и презарежда батериите след последните месеци, в които се сблъска с последствията от шофиране в нетрезво състояние. Той излежа 4 месеца и 16 дни от 7-месечната си присъда и вече е освободен предсрочно.

Но въпреки премеждията, Андре Токев разказва за затвора с положителна емоция и сподели, че е направил едно добро, като е променил хранителните навици на съкилииниците си:

"Вътре в затвора не е купон, но съм доволен, че успях с малкото продукти и нивото на готвене да науча хората, които работят там как да ги използват, създадох навици и дисциплина. Когато влязох в столовата нямаше много хора. След моето идване вече всички я посещават. Най-хубавото е, че храната в затвора вече не се изхвърля, както се казва, не се дава на прасетата“.

Готвачът е категоричен, че е научил урока си и не се крие, а е готов да продължи напред без да повтаря грешките от миналото. 

Четете още: Дъщерята на Гала озадачи феновете с нова татуировка (Снимка)


Още по темата

Коментари

5 Чирпак Митю
  21 август 2022 | 23:16 отговор
 

Хей Токеф, хей полотье! Хей дрогиран дрифтър, глей да ни минаеъш по наща улицъ, поготвил съм големио тиган! Щте си светя маслоту! Алкохолик, носи каска , а не шляпчици на кухата си глъвъ! Пази са и какту тий разработена халкътанот зандана, ще идеш краставицити задмишком и цели! Пропаднал черпак ,скривай са в горъта!

 
4 Стсршина Колибесов.
  21 август 2022 | 04:01 отговор
 

Това, че пускат черпака Токьев на свобода звучи, като всенародна заплаха за движението по пътищата на България!!!

 
3
  21 август 2022 | 02:35 отговор
 

Без вина виновен,а престъпниците и убийците на свобода.....това се казва демокрация

 
2 Фортадо
  19 август 2022 | 11:54 отговор
 

Много ясно

 
1
  18 август 2022 | 19:48 отговор
 

Чест му прави, че си призна грешката и влезе в затвора, а не се измъкна с подкупи, като много други известни личности.

 

Добави Коментар

Най-четени