Тони Димитрова с разтърсващи думи за смъртта на брат си от Ковид-19

Коронавирусът успя да почерни и семейството на Тони Димитрова. След тежка битка с болестта, от този свят си отиде брат ѝ, който беше подложен на спешно лечение във варненска болница от 26-и октомври.

Певицата споделя, че никога не е отричала съществуването на вируса и е поддръжник на мерките за безопасност. Тя не предполагала обаче, че Ковид-19 ще убие брат ѝ, развивайки се толкова бързо и необратимо.

Братът на Тони Димитрова е развил двустранна бронхопневмония и е дишал единствено с помощта на кислороден апарат. Единственото, което можело да подобри състоянието му е била рековалнсецнтната плазма, но списъкът с чакащи е твърде дълъг, а донорите все още са много малко. Съпругата на брата на Тони Димитрова обаче успяла да открие плазма, но уви - той издъхва на следващия ден.

Ето какво споделя певицата за болестта и мерките:

"Желая на всички да се излекуват и тая напаст да се махне от света. Трябва да се спазват правилата, а ние ги заобикаляме. Всички лятото си мислехме, че заразата ще приключи. За мен цялата ни беда идва от това, че не се спазват мерките. Не искам никого да съдя, но събирайки се много хора на едно място, се подпомага разпространението на вируса. Яд ме е на нас си".

Припомняме ви, че Тони Димитрова загуби и майка си преди няколко години, а малко след това сподели и че баща ѝ страда от тежка форма на деменция.

Четете още: Азис се скара на феновете си, сравни се с Мадона